Rijscholen vergelijken

Op zoek naar een rijschool? Vanaf 16,5 jaar is het al mogelijk om te beginnen met rijlessen. Belangrijk is om deze rijlessen bij een geschikte rijschool te doen. Zonder dat je je zorgen gaat maken om het financiële plaatje. Het kiezen van een rijschool is daarom een goed moment om de juiste keuzes te maken. Hoe je uiteindelijk de geschikte rijschool kiest zullen we verder uitleggen.

Het begin van rijlessen

De allereerste rijles zal altijd spannend blijven. Of dit nou op de leeftijd van 16,5 is of halverwege de 30, de eerste autorijles is een mijlpaal. Vaak is dit een proefles, om kennis te maken met een rijschool. Voordat deze proefles plaats vindt, is er al veel speurwerk aan vooraf gegaan. Op diverse manieren is het mogelijk om rond te gaan speuren, zowel op het internet als offline. Alhoewel wel duidelijk te zien is dat het internet steeds belangrijk wordt bij de oriëntatie.

Wij bieden een gratis service aan om rijscholen uit jouw regio te vergelijken. Dit is de ultieme manier om binnen een paar minuten diverse rijscholen te vergelijken. Dit levert gegarandeerd een besparing op van honderden euro’s op de totale kosten van het rijbewijs.

Waar moet je op letten?

Bij het maken van een vergelijking, waar moet op gelet worden? Om de rijscholen goed met elkaar te kunnen vergelijken is het belangrijk dat je overal op dezelfde punten beoordeeld. Jouw wensen staan centraal bij deze beoordeling, wat wens je van een rijschool. Mogelijk heb je nagedacht over het budget, de lesuren, termijn dat je het rijbewijs wilt halen en mogelijk zelfs over het soort lesauto.

Let daarom bij een vergelijking op de volgende punten:

 • Hoeveel minuten heeft een lesuur? Let op: dit verscheelt per rijschool!
 • Wat zijn de totale kosten voor een rijlespakket + wat zit er allemaal wel en niet in het pakket
 • Voorkeur voor een automaat, biedt deze rijschool het aan?
 • Op zoek naar een eenmanszaak of groter bedrijf? Beide hebben voor en nadelen
 • Beschikbaarheid van de autorijschool. Kan je op korte termijn beginnen?
 • Is het volgen van een spoedcursus mogelijk
 • Een eventuele begeleiding bij het theorie examen
 • Thuis opgehaald of zelf naar locatie gaan
 • Hoe worden de vorderingen bijgehouden?

Niet alle bovenstaande zijn voor iedereen van toepassing, daarom belangrijk om zelf een lijst op te stellen met vragen.

Vergelijk gratis en bespaar!

Voor het vinden van een rijschool bieden wij de meest gemakkelijke vergelijkingstool aan. Binnen 1 minuut kan je verschillende rijscholen met elkaar vergelijken. Vervolgens ontvang je unieke aanbiedingen per mail. Op basis van deze aanbiedingen kan er een rijschool gekozen worden. Om dan een geschikte rijschool te kiezen moet er niet alleen gelet worden op de prijs. Zorg dat de autorijschool voldoet aan je wensen door (bovenstaande) vragen te stellen.

Vergelijken is gratis en het levert in no-time een besparing op tot wel 25% op de totale kosten van het rijbewijs! Wees geen dief van je eigen portemonnee en gun jezelf deze besparing!

Vergelijk & Bespaar!

Gratis rijscholen vergelijken!

Vergelijk geheel gratis rijscholen bij jou in de buurt! Bespaar enkele honderden euro's op kosten van rijlessen!

Vergelijk & Bespaar!
Onze zoektocht naar een rijschool bij ons in de regio bracht ons op rijschool-feitjes.nl. Na het inwinnen van informatie zijn wij gegaan voor een gratis vergelijking. Dankzij deze vergelijking zijn wij in contact gekomen met verschillende rijscholen en hebben wij een mooie aanbieding ontvangen!
Marjan F.
Het vergelijken van rijscholen ging wel heel erg gemakkelijk. Binnen enkele seconden hadden wij een aanvraag verstuurd en diezelfde dag nog hebben wij meer informatie ontvangen van de mogelijkheden voor autorijlessen. Totaal geen spijt want het heeft ons veel bespaard op de al hoge kosten voor het rijbewijs.
Evert
Een geschikte rijschool vinden was een moeilijke opgave. Tot wij de gratis vergelijkingsservice hadden ontdekt. De rijscholen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Door een goed advies heeft onze dochter der rijbewijs binnen paar maanden gehaald tegen een scherp tarief!
Ruud
Waarom rijscholen vergelijken?
 1. Ontvang unieke aanbiedingen
 2. Eenmalig een e-mail
 3. Vergelijken is geheel gratis
 4. Bespaar tot 40 % op het rijbewijs
 5. 3819 Zijn u voor gegaan
Over ons

Rijschool-Feitjes.nl is de informatie site met betrekking tot het rijbewijs, rijscholen en de rijlessen. Daarnaast bieden wij ook allerlei informatie voor de randzaken die hierbij komen kijken. Een complete website die je graag verder helpt op het moment dat je vragen hebt over het rijbewijs. Zo is er 1 punt waar je terecht kan, dit bespaart je veel tijd. Ook helpt Rijschool-Feitjes.nl graag met het vinden van een geschikte rijschool. Door ons uitgebreid vergelijkingsdienst is het mogelijk om door geheel Nederland diverse rijscholen gratis te vergelijken. Zo ook bij jou in de regio, vergelijk zelf ook en bespaar op de kosten van het rijbewijs. Een geschikte rijschool vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten rijscholen

Welke kosten komen er allemaal kijken bij het behalen van het rijbewijs? Verschillende aspecten die hier invloed op hebben, we helpen je hier graag verder: