Kosten rijlessen

Ben je ook benieuwd naar de kosten van een rijles en welke kosten er allemaal bij komen kijken? Lees dit artikel dan door, want je vragen worden hier beantwoord. De gemiddelde kosten van een rijopleiding verschillen per persoon. Daarbij kan er voor het gemak een verdeling worden gemaakt in vier type leerlingen. De eerste is het wonderkind, deze jongere kan in 10-20 lessen op rijexamen. De vlotte leerling heeft 20-30 lessen nodig en de gemiddelde leerling 30-40 lessen. Dan is er de onervaren leerling en deze heeft 40-50 rijlessen nodig.

De ene rijschool vraagt 35 euro en de ander 50 euro. Het ligt ook aanrijlessen kosten de lestijd. Een uur lessen is goedkoper dan anderhalf uur lessen, maar je moet hierbij wel in acht nemen ‘wanneer leer ik het meeste?’ Als je anderhalf uur in de auto zit kun je verder weg gaan, bijvoorbeeld naar de snelweg en bepaalde situaties vaker herhalen/oefenen. Daardoor krijg je het ook sneller onder de knie. De kosten voor het rijlessen zijn te berekenen door de kosten per les te vermenigvuldigen met het aantal rijlessen dat nodig is.

Vergelijk & Bespaar

Vergelijk rijscholen

Binnen 1 minuut kan je rijscholen vergelijken en een geschikte rijschool kiezen, ontvang unieke aanbiedingen en bespaar tot 40%

Vergelijk & Bespaar

Overige kosten rijlessen

Naast het rijlessen heb je ook kosten voor het CBR praktijkexamen, eventueel voor een proefexamen wanneer je hier gebruik van wilt maken. Je kunt de tussentijdse toets (TTT) doen, waar ook kosten aan zijn verbonden en dan zijn er nog administratiekosten waar je vaak rekening mee moet houden, net als theorielessen, theorieboeken en je theorie-examen. De kosten kunnen per rijschool verschillen en daarom dien je met een rijschool in je regio of nog beter met meerdere rijscholen contact op te nemen. Zij kunnen je dan een voorstel doen.

Meestal kun je als je een rijles hebt gevolgd een indicatie krijgen van de kosten, zij hebben dan namelijk ook zicht op wat voor leerling je bent. Wanneer je dit bij twee rijscholen zou doen kun je de prijzen vergelijken. Daarnaast speelt vertrouwen en je eigen gevoel bij de keuze ook een rol. Je zult eerder voor een rijschool kiezen waar je goed, vriendelijke en respectvol wordt behandeld. Maar vergelijk in ieder geval de prijzen en zorg er voor dat je weet waar je aan toe bent.

 

Vergelijk & Bespaar!

Gratis rijscholen vergelijken!

Vergelijk geheel gratis rijscholen bij jou in de buurt! Bespaar enkele honderden euro's op kosten van rijlessen!

Vergelijk & Bespaar!
Onze zoektocht naar een rijschool bij ons in de regio bracht ons op rijschool-feitjes.nl. Na het inwinnen van informatie zijn wij gegaan voor een gratis vergelijking. Dankzij deze vergelijking zijn wij in contact gekomen met verschillende rijscholen en hebben wij een mooie aanbieding ontvangen!
Marjan F.
Het vergelijken van rijscholen ging wel heel erg gemakkelijk. Binnen enkele seconden hadden wij een aanvraag verstuurd en diezelfde dag nog hebben wij meer informatie ontvangen van de mogelijkheden voor autorijlessen. Totaal geen spijt want het heeft ons veel bespaard op de al hoge kosten voor het rijbewijs.
Evert
Een geschikte rijschool vinden was een moeilijke opgave. Tot wij de gratis vergelijkingsservice hadden ontdekt. De rijscholen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Door een goed advies heeft onze dochter der rijbewijs binnen paar maanden gehaald tegen een scherp tarief!
Ruud
Waarom rijscholen vergelijken?
  1. Ontvang unieke aanbiedingen
  2. Eenmalig een e-mail
  3. Vergelijken is geheel gratis
  4. Bespaar tot 40 % op het rijbewijs
  5. 3819 Zijn u voor gegaan
Over ons

Rijschool-Feitjes.nl is de informatie site met betrekking tot het rijbewijs, rijscholen en de rijlessen. Daarnaast bieden wij ook allerlei informatie voor de randzaken die hierbij komen kijken. Een complete website die je graag verder helpt op het moment dat je vragen hebt over het rijbewijs. Zo is er 1 punt waar je terecht kan, dit bespaart je veel tijd. Ook helpt Rijschool-Feitjes.nl graag met het vinden van een geschikte rijschool. Door ons uitgebreid vergelijkingsdienst is het mogelijk om door geheel Nederland diverse rijscholen gratis te vergelijken. Zo ook bij jou in de regio, vergelijk zelf ook en bespaar op de kosten van het rijbewijs. Een geschikte rijschool vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten rijscholen

Welke kosten komen er allemaal kijken bij het behalen van het rijbewijs? Verschillende aspecten die hier invloed op hebben, we helpen je hier graag verder: