Spoedcursus rijbewijs

Wat houdt een spoedcursus rijbewijs in? Je hoort het wel eens dat er mensen zijn die een spoedcursus rijbewijs volgen, maar is deze manier even goed als de rijlessen die je gewoon iedere week of twee keer per week neemt? Deze vragen zullen hier beantwoord worden.

Wat is een spoedcursus?

Als het over een spoedcursus voor je rijbewijs gaat dan wil dat zeggen dat je veel sneller door je rijlessen heen gaat. Normaal les je een of twee keer in de week en nu kun je bijvoorbeeld vier uur rijden op een dag. Dit wil dus zeggen dat je in korte tijd je rijbewijs kunt halen. Je kunt bijvoorbeeld in tien dagen voldoende rijlessen hebben gehad, waarin je alle bijzondere verrichtingen hebt geoefend en voldoende uren op de weg hebt gereden en praktijkervaring hebt opgedaan. Dan kun je op examen gaan bij het CBR. Veel jongeren die hier voor kiezen hebben of geen tijd om iedere week een aantal keer te lessen of ze willen graag snel hun rijbewijs halen.

Kosten spoedcursus

De kosten van de spoedcursus om je rijbewijs te halen zullen ook een rol spelen ofspoedcursus je die keuze wel of niet gaat maken. De gemiddelde kosten van een spoedcursus zijn vaak tussen de 1200 en de 3000 euro. Er zijn ook actie tarieven van rijscholen waar je naar kunt kijken en dan hebben zij bijvoorbeeld een actie van 875 euro en één keer een gratis rijexamen. Het is goed om te kijken naar de prijzen bij je eigen rijschool, maar let op! Vaak wordt er geadverteerd met vanaf prijzen! Lees daarom goed alle voorwaarden door zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wel of geen spoedcursus rijbewijs?

Allereerst zullen de kosten bepalen of je wel of geen spoedcursus zult kiezen, maar het kan ook zijn dat ze op je werk willen dat je snel je rijbewijs haalt en dat het bedrijf de kosten voor haar rekening neemt. Dan is het natuurlijk een ander verhaal. Ook wanneer je al rijervaring hebt kan een spoedcursus de ideale oplossing zijn, omdat je dan veel sneller door alle lessen heen gaat. Het is daarom heel persoonlijk of dat de spoedcursus wel of niet bij je past. Bekijk daarom altijd goed je eigen situatie en vraag offertes aan bij rijscholen, zodat je kunt vergelijken. Overweeg de voordelen en de nadelen en maak aan de hand daarvan je keuze.

Vergelijk & Bespaar!

Gratis rijscholen vergelijken!

Vergelijk geheel gratis rijscholen bij jou in de buurt! Bespaar enkele honderden euro's op kosten van rijlessen!

Vergelijk & Bespaar!
Onze zoektocht naar een rijschool bij ons in de regio bracht ons op rijschool-feitjes.nl. Na het inwinnen van informatie zijn wij gegaan voor een gratis vergelijking. Dankzij deze vergelijking zijn wij in contact gekomen met verschillende rijscholen en hebben wij een mooie aanbieding ontvangen!
Marjan F.
Het vergelijken van rijscholen ging wel heel erg gemakkelijk. Binnen enkele seconden hadden wij een aanvraag verstuurd en diezelfde dag nog hebben wij meer informatie ontvangen van de mogelijkheden voor autorijlessen. Totaal geen spijt want het heeft ons veel bespaard op de al hoge kosten voor het rijbewijs.
Evert
Een geschikte rijschool vinden was een moeilijke opgave. Tot wij de gratis vergelijkingsservice hadden ontdekt. De rijscholen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Door een goed advies heeft onze dochter der rijbewijs binnen paar maanden gehaald tegen een scherp tarief!
Ruud
Waarom rijscholen vergelijken?
  1. Ontvang unieke aanbiedingen
  2. Eenmalig een e-mail
  3. Vergelijken is geheel gratis
  4. Bespaar tot 40 % op het rijbewijs
  5. 3819 Zijn u voor gegaan
Over ons

Rijschool-Feitjes.nl is de informatie site met betrekking tot het rijbewijs, rijscholen en de rijlessen. Daarnaast bieden wij ook allerlei informatie voor de randzaken die hierbij komen kijken. Een complete website die je graag verder helpt op het moment dat je vragen hebt over het rijbewijs. Zo is er 1 punt waar je terecht kan, dit bespaart je veel tijd. Ook helpt Rijschool-Feitjes.nl graag met het vinden van een geschikte rijschool. Door ons uitgebreid vergelijkingsdienst is het mogelijk om door geheel Nederland diverse rijscholen gratis te vergelijken. Zo ook bij jou in de regio, vergelijk zelf ook en bespaar op de kosten van het rijbewijs. Een geschikte rijschool vinden is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Vestigingen

Onze vestigingen zitten verspreid door het hele land:

Kosten rijscholen

Welke kosten komen er allemaal kijken bij het behalen van het rijbewijs? Verschillende aspecten die hier invloed op hebben, we helpen je hier graag verder: